Hedekas Fastigheter

Fastighetsförvaltning, uthyrning av lägenheter och lokaler, uthyrning flyttsläp.


Ulkeröds Gård

Ulkeröds Gård erbjuder charmigt boende i vackra hus som är inredda i gammal stil. På Gårdshotellet är trivselfaktorn hög och varje rum har sin egen karaktär och inredning
Rummen kan bokas separat eller varför inte boka något av Hotellpaket om du vill unna dig en lyxhelg i Ulkeröds underbara naturområden. Du kan naturligtvis boka så du får tillgång till Bastu och badtunna, Skjutbanan eller båtar för en fisketur.
Alla rum på Gårdshotellet har tillgång till internet och WIFI via fiber.

Kynnefjälls Natur

Här bor och konfererar du med skogens sus utanför fönstret. Bo bekvämt i mysiga stugor eller tvåbäddsrum i vildmarksområdet Kynnefjäll!
Oavsett av vilken anledning du besöker Kynnefjälls Natur så kommer naturen på Kynnefjäll troligtvis att bli en del av din vistelse här, på ett eller annat sätt.
Här hittar du aktiviteter både för den äventyrlige och den stillsamma samt en restaurang med vilt, svamp och bär från Kynnefjälls skogar.
Alla lokaler och boenden har även 100 Mbit Wi-Fi uppkoppling.


Wauglen Vildmark, Kynnefjäll

Vildmarkscampen skall vara en anläggning för den som vill leva lite primitivt men ändå bo bekvämt, komma nära naturen och uppleva mycket utekänsla. Anläggningen består av sex stycken tvåbädds-stugor, storkåta, vedeldad bastu, välutrustat kök, dusch, dass, timrat grillhus, veranda/dansbana samt eldstäder.