JOSIP MARIC

Keramiker

Från idé till skiss till en färdig produkt arbetar jag med, för mig, världens bästa material. Lera är ganska förlåtande, oförutsägbar, med egen vilja, men samtidigt är det just det som är charmen. Välkomna på besök även utanför Kvirr.

Kontakt

Mobil: 0737356382
E-post: josipmaric@msn.com
Adress: Munkedalsvägen 4
45541 Hedekas

GALLERI HÅFORS

Om GALLERI HÅFORS

Här kombineras konst, kreativitet och inre utveckling på en plats som ger lugn och tid för dig att utforska. Genom skapande och samtal visar sig dagen. Den inspiration vi får från varandra och skapandet visa oss nya saker om oss själva, vad vi tänker och känner just nu. Behöver du tänka nytt eller vill du förstå vad du känner? Varmt välkommen hit på skapande gemenskap. 2020-2030 är ett decennium som bjuder in till ett välbehövligt men obekvämt paradigmskiften. 2020 var ett år för paus, vi tog alla in det nya läget i världen, nu börjar det! Vi upplevde hur vårt vårt inre och yttre klimat hänger ihop med restriktioner, isolering och rädsla. Nu vill vi på Håfors ta vara på det som pausen har visat oss och bjuder in dig. Vilken del av de förändringar som behövs kan du bidra med? Vad tänker och känner du om att inget är som förut? Låt gemenskapen, måleri, skrivande och skulpterande (både ute och inne) visa vägen. Ditt projekt blir ett av många små steg som vi tar för att nå en mer hållbar vardag och en hållbar värld. Vill du titta på utställningen som blir till i vårt kontinuerliga utforskande av livet, kulturen vi lever i och både det inre och yttre klimatet? Hör av dig så öppnar vi galleriet.
Välkommen! Inger och Johanna Wallin

Kontakt

Mobil: 070-278 11 79
E-post: jw@gallerihafors.se
Adress: Håfors 10
45596 Hedekas

AGNETA ANDRÉN

https://agnetaandren.com/

Agneta Andrén arbetar med olika visuella, rumsliga och bildmässiga representationer. Med en bakgrund inom scenografi och teaterkostym har hon arbetat med flera svenska teatrar och operahus i över 10 år för att senare fortsätta studera konst som hon senare har arbetat som frilansande konstnär inom.

Hon har utvecklat flera innovativa projekt för det offentliga rummet genom att kombinera måleri, video, installation och scenografi och för detta har hon fått forskningsmedel för att skapa modeller med futuristiska visioner av det offentliga rummet och planering av stadsmiljöer.

Kontakt


E-post: agnetaandren@telia.com
https://sv-se.facebook.com/agneta.andren