26-28/4 konstant flöde av musik på Bygdegården

Här kommer presentation från Johan Björklund som kommer till Hedekas bygdegård och tillsammans med 5 musiker skapar musik:

Mitt namn är Johan Björklund och jag är musiker med bas i Göteborg. Jag är dock uppvuxen i Hedekas och håller sedan några år tillbaka på med flera projekt som tar avstamp/inspiration i naturen/händelser mm i min barndomsort. 

I slutet av april har jag bjudit in 5 musiker för att repa och skapa musik. Vi kommer bl.a vara i Hedekas Bygdegård 26-28/4 och under dessa dagar vill vi gärna bjuda in nyfikna ortsbor. Det blir ingen regelrätt konsert men det kommer vara ett konstant flöde av musik så det går fint att komma och gå för den som vill. 

https://soundcloud.com/johan-bjorklund-mess/01-minst

PJÄXERÖD 2punkt0

Adrian Barstad Andresen (NO) – trumpet, elektronik

Maria Palmqvist – röst/slagverk

Armand van Wijck (NL) – munspel/flöjt/slagverk

Thomas Markusson – bas, elektronik

John Lönnmyr – keyboards

Johan Björklund – trummor, elektronik

”Pjäxeröd är gården jag växte upp på. Belägen utanför Hedekas i norra Bohuslän. I detta projekt går jag på djupet i att utforska mina konstnärliga rötter. I en miljö som vid första anblicken kan  kännas en aning svårflirtad upptäcker jag istället en enorm skatt som projektet bygger på.”

I musikern och kompositören Johan Björklunds nya musik får vi följa med till nordöstra Bohuslän för en kombination av kärleksförklaring och mjuk uppgörelse med vad som varit och vad som är. Och kanske vad som ska komma…

Musiken tar avstamp i händelser, platser, personer och känslor, alla med koppling till denna specifika geografiska belägenhet.

En sak är säker. Jante har inget här att hämta.

Med stöd av Musikverket/Statens Kulturråd

Johan Björklund

johan@johanbjorklund.se

+46 70 6784275

www.johanbjorklund.se